Mange nyheter fra Synnøve i Helgeland-butikkene

Synnøve

Synnøve skal hele tiden utfordre de store og jobber hele tiden for å komme med nye gode smaker, enda bedre løsninger og mer miljøvennlig emballasje for å gi forbruker flere valgmuligheter.

I et dagligvaremarked hvor de store aktørene dominerer er det viktig med leverandører som Synnøve.

– Vi bidrar med innovasjon og nytenkning. Vi skal utfordre hele tiden og gi forbruker flere og bedre produkter å velge mellom, sier Mikkel Haugstveit, Markedssjef, Synnøve

Den nye Klemmeosten fra Synnøve har mindre fett, færre kalorier og spennende smaker; Hot & flirty Italian tomato & herbs, Smokin’ Bacon and Creamy Pesto & Avocado. Smakene passer perfekt rett på brødskiva enten til frokost, lunsj eller kveldsmat. Den er også utmerket til toast eller rett i pastaen. Klemmeosten inneholder kun 5-7% fett og har ca.23-24 kcal per skive. I tillegg kommer den i en praktisk forpakning som er enkel å bruke og enkel å ta med. Forpakningen har 50% mindre emballasje enn tilsvarende produkt i tube. Osten er produsert i Namsos med lokal norsk melk.

Les også:  Voldsom konkursøkning innen serveringsvirksomhet og detaljhandel

Synnøve Fløtemys Vinter er en søt og krydret fløtemysost med en deilig smak av pepperkake. Brunosten er kokt i gryte på godt gammeldags vis, noe som gir produktet en mild og rund smak. Fløtemys vinter er perfekt når du ønsker litt julestemning på brødskiven! Kommer i begrenset opplag. 

Nå kommer norsk produsert Grillost inspirert av Halloumi type ost – vi kaller den Synnøve Norsk Grillost. Synnøve Norsk Grillost er en fast ost som passer perfekt til steking og grilling og som får en herlig stekeskorpe. Osten er ystet på norsk melk fra Namdalen og passer utmerket til middag enten som tilbehør eller som et alternativ til kjøtt. Serveres varm rett fra grillen eller stekepannen. Sverige og Norge har det vært Halloumi-skam en god stund på grunn av det høye antibiotikaforbruket i dyrehold på Kypros der Halloumi produseres. Vi har jobbet en lenge med å utvikle vår egen grillost og endelig er vi klare til lansering.

Les også:  Voldsom konkursøkning innen serveringsvirksomhet og detaljhandel

Synnøve Revet pakkes i pose, dermed bruker vi hele 65% mindre plast per pakke enn de som pakker det i beger. Et enkelt tips til de som ønsker å redusere plastforbruket ditt.

Synnøve Gresk Uten tilsatt sukker er en lettere variant gresk yoghurt, helt uten fett og uten tilsatt sukker. Granateple & Rose og Sitron, Lime & Jasmin er helt unike og spennende smaker som kombinerer søte og friske fruktsmaker med et hint av rose eller jasmin. Mattrenden med blomstersmaker går langt tilbake, men har de siste årene kommet sterkt tilbake både i restaurantbransjen og i produkter som yoghurt. Yoghurtene er rik på protein, og har den samme fyldige konsistensen og gode smaken som ekte gresk yoghurt skal ha! Serien bygger videre på Synnøve Gresk yoghurt, og er et alternativ for de som ønsker en lettere variant uten tilsatt sukker.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.