Maj Britt Andersen i samarbeid med Lars Saabye Christensen, Truls Mørk og KORK

hes

Maj Britt har sunget seg inn i den norske folkesjelen med sine mange plater for barn og unge. Nå er hun klar med et album for voksne med tekster av Lars Saabye Christensen.

Albumet, som har fått tittelen «Et stille sted», er spilt inn i Store Studio på NRK, sammen med KORK og Truls Mørk. Stjerneskuddet Daniela Reyes Holmsen, som også er Maj Britts datter, bidrar på albumet, sammen med pianist Ivar Anton Waagaard. Som tidligere er det Andersens mann og musikalske samarbeidspartner gjennom mange år, Geir Holmsen, som står for melodiene og arrangementene.

Resultatet er vakkert, og spenner fra det helt nedstrippet enkle til noe av det mest storslagne vi har hørt fra Maj Britt noensinne.

Både Maj Britt, Geir, Lars og Truls som alle var tilstede under innspillingen i Store Studio, opplevde de to innspillingsdagene der som magiske.

16. november slippes albumet «Et stille sted» på Grappa Musikkforlag. Uken etter spiller Maj Britt, KORK og hele ensemblet en eksklusiv slippkonsert i Store Studio på NRK.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.