Luksusfellen rydder opp for 20. sesong på rad!

tv3

23 000 000 kroner er spart gjennom 20 sesonger, men Luksusfellens eksperter blir fremdeles økonomisk sjøsyke av pengeforbruket til det norske folk. Luksusfellen er tilbake onsdag 11. september kl. 20.30 på TV3, Viafree og Viaplay.

– Vi har spart det norske folk for 23 000 000 kroner, men vi er langt ifra ferdig. I denne sesongen kommer dere flere avsløringer og mer vanvittig forbruk enn du noen gang har sett, forteller Hallgeir Kvadsheim.

I den 20. sesongen av Luksusfellen skal Hallgeir Kvadsheim, Magne Gundersen, Cecilie Lynum og Lene Drange igjen utøve økonomisk nødhjelp over det ganske land. 

Ekspertene besøker blant annet Horten, Tønsberg, Bergen, Hokksund, Tromsø og Halden der regningsbunkene er store som fjell, hus står i fare, biler må selges, og raske penger må skaffes til utålmodige kreditorer som sender ubehagelige purringer hver dag. 

I sesongens første episode reiser Magne og Lene til Horten for å hjelpe Silje. Som andre unge alenemammaer ønsker hun selvfølgelig det beste for datteren sin, men forbruket kan koste henne leiligheten. Kan ekspertene klare å hjelpe Silje før det er for sent?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.