Linnea (14) sjef for en dag i Telenor Norge

telenor

Administrerende direktør i Telenor Norge, Petter-Børre Furberg, ga mandag fra seg sjefstolen til fjortenåringen Linnea Bjerkreim Hellevik i anledning “Girls Takeover” og FNs internasjonale jentedag.

Mandag 7. oktober ble en litt annerledes dag på jobben for Petter-Børre Furberg, sjefen i Telenor Norge. For én dag overlot han styringen av bedriften til Linnea (14) i anledning “Girls Takeover” og FNs internasjonale jentedag, førstkommende fredag, 11. oktober. Dette er et internasjonalt initiativ startet av Telenors globale partner Plan International, hvor ledere over hele verden gir fra seg lederrollen til en ung jente for å sette fokus på økt likestilling og flere kvinner i lederstillinger. 

-Dette er et spennende initiativ og jeg gleder meg til å følge Linnea denne dagen og se henne som leder. For meg, og for Telenor, er dette en unik mulighet til å få et innblikk i hva denne generasjonen bryr seg om. Linnea representerer fremtiden, sier Furberg. 

Gjennom dagen skal Linnea lære mer om det å jobbe i teknologibransjen ved å lede Norges største teleselskap. Hun skal i møter med de ansatte, bestemme mobilkonsepter, diskutere mål for reduksjon av matsvinn i kantinene og lede en diskusjon blant topplederne om hvordan Telenor Norge kan sette seg nye mål for økt likestilling og økt rekruttering av kvinner generelt, og kvinnelige teknologer spesielt. 

– Jeg gleder meg til å lære mer, til å få vite mer om hva de jobber med i Telenor. Og hva Telenor gjør for at jenter skal bli en del av tech-bransjen, sier Linnea.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.