LESERINNLEGG: Skandale at flyktninger har krav på 40 års opptjening i folketrygden

vidar kleppe

Jeg finner det sterkt umoralsk og galt, at fremmende mennesker uten tilknytting til Norge kan få langt bedre økonomiske forhold enn nordmenn som har betalt inn til folketrygden gjennom et langt – og ofte et strevsomt liv.

Det er en stor politisk skandale at flyktninger som får opphold i Norge har krav på 40-års opptjening i folketrygden – med alle rettigheter fra første dag.

Demokratene mener at landets borgere, de som har slitt, som har strevd, de som er skadet i yrkeslivet, som har gjort sin plikt også skal få sin rett gjennom gode pensjoner og ytelser fra folketrygden.

Derfor vil Demokratene selvsagt også fortsatt kjempe for de eldre i Norge. De skal kunne nyte godt av sine mange år av bidrag. Denne diskriminerende politikken av stortingspartiene ovenfor nordmenn i folketrygden må snarest opphøre.

Etter min mening er det helt klart at norske eldre og uføretrygdede kvinner og menn fortjener langt bedre ytelser fra folketrygden enn nyankomne flyktninger.

Dette må ta slutt – og her må det snarest ryddes opp. Nok er nok!

Vidar Kleppe
Politisk nestleder for Demokratene

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.