LESERINNLEGG: Har Europas ledere en forakt for demokrati?

merkel

Formannen for de tyske sosialdemokratene, Martin Schulz, ber SPD-kongressen om å skrive en ny grunnlov for EU, eller “Det fjerde riket” som en annen liten tysker med bart ville kalt det. De medlemslandene som ikke ønsker å signere, må forlate EU.

Av Svein Arne Grønnevik, Demokratene i Bergen.

Han sier dette i sin tale til delegatene på partikongressen. Han mener den nye traktaten bør være ferdig innen 2025.

Han følger dermed opp Hitler og Merkels våte drømmer for en superstat i Europa, bare 5 år for Agenda 2030 trer i kraft. Noe som vil gi EU og FN overnasjonalt herredømme over alle land som har underskrevet den såkalte avtalen. En avtale som i realiteten er et kommunistisk manifest for ensretting av alle stater i verden. Altså farvel til nasjonalstaten. Og det bare 75 år etter at vi fikk kjempet tilbake vår frihet som et selvstendig kongedømme og nasjonalstat. En kamp som kostet omtrent ti tusen liv i lille Norge og nesten 50 millioner døde I hele verden. Deriblant over 5 Millioner jøder som ble mishandlet og gasset til døde.

Guy Verhofstad har da også sagt klart i fra at det er demokratiet som er det som bremser utviklingen av et enda mer ensrettet (udemokratisk) EU. Og i dette udemokratiske rottereiret vil både AP, Høyre, Frp og andre partier på Stortinget inn i? Hva er hensikten med å legge seg inn under slike udemokratiske mastodonter? Hva kan Norge som stat tjene på det? Og hva vil den norske befolkningen tjene på det? Har ikke historien lært oss noe verdens ting? Vi vet at toppene i disse partiene har et ønske å få en feit jobb i disse udemokratiske mastodontene. Erna har allerede en lederpost i FN. Og hva tjener hun på den? Vi vet at det påvirker hennes manglende evne til å være en statsminister for Norge.

Og la oss fortsette med det som angår oss alle her i Norge. Disse udemokratiske avtalene som de som liksom skulle være våre tillitsvalgte har tredd nedover hodene på oss, begynner å koste. Tredd nedover hodene på oss av en elite som har totalt missforstått sin rolle i både Norge og i verden. De opptrer som eneveldende herskere. Og det uten at de norske velgerne våkner opp fra sin Tornerosesøvn. En Tornerosesøvn som fører til at vi blir kastet inn i et diktatur. Et diktatur som allerede har gitt oss flere og høyere avgifter i tillegg til flere bomstrekninger og dyrere strøm. Og MYE verre skal det bli. For det er ikke bare demokratiet som er under press med våre folkevalgte stortingspolitikeres velsignelse.

Ytringsfriheten er allerede under sterkt press og det skal bli verre ifølge Abid Raja som i lag med flere andre muslimer i en såkalt ytringsfrihets-kommisjon skal gjøre det enda vanskeligere å formidle fakta. Altså så lenge fakta belyser lovstridige ord og handlinger begått i islams navn. Men en kan fritt herse med både jøder, kristne, buddhister og alle andre uansett setting, for det er “religionskritikk”. Bare ikke kritiser islam og muslimer uansett hvor grotesk de oppfører seg i henhold til sin læremesters oppfordringer. Og det uansett hvilke fakta som kommer frem. Dernest har vi allerede at faktisk.no som allerede oppfører seg som pressens fascistiske mobb mot de som vil klimahysteriet og klimasvindelen til livs.

Og det gjør de så gjennomført at selv Hitler Jugend ville vært misunnelig. Lederen i protestaksjonen mot klimahysteriet på Facebook har allerede mistet alle sine verv i den lokale håndballklubben på Askøy. Og det på grunn av venstrefascistiske foreldre og sponsorer som ikke tåler ytringsfriheten tar for gitt brunbeisingen til et organ som skal være fakta orientert. Ikke at det overrasker meg. Men det skremmer meg at ikke flere oppegående mennesker reagerer på denne meningsfascismen.

Hva er det neste? At det blir dagligdags at venstrefascistene går til naboer, familie, foreninger og arbeidsgivere og truer med å henge dem ut dersom de ikke kutter all forbindelse med deg? Alt dette er mulig og vil skje om ikke våre velgere nå skjerper seg og gir en glassklar melding til nåværende stortingspartier. Vi må rett og slett velge dem bort om vi skal bevare restene av vårt demokrati og den lille ytringsfriheten vi har tilbake. Vi er derfor nødt til å si opp EØS avtalen og gå tilbake til Frihandelsavtalen gjennom EFTA. EØS avtalen kan sies opp med 1 års varsel og vi vil da automatisk gå tilbake til den gamle avtalen. Dernest må vi si opp alle følgeavtalene som gir oss dyrere strøm, kaster titalls milliarder bort I det store korrupsjons-sluket til EU og FN.

Først da kan vi bli et selvstendig land med egne grenser der vi selv bestemmer hvem vi skal ta i mot og hvem vi viser på dør, akkurat som hjemme hos deg selv. Vi blir herre i eget hus. Og vi kan bruke våre sårt opptjente skattepenger på egen velferd, stenge ned bommer samtidig som vi kan bygge mye mer vei, få tilbake billige strøm for da vil vi ha nok av det, ha råd til å gi den beste kreftbehandling til våre kreftsyke og hindre sosial dumping og trafikkfarlige vogntog fra utlandet kjøre fritt i landet. For slik Erna og eliten i AP, Høyre og Frp styrer med Erna i spissen, vil velferden bygges enda mer ned, enda flere på midlertidige kontrakter og enda flere kreftsyke dø uten adekvat hjelp til å redde livet. Det høres kanskje dramatisk ut, men jeg ser dessverre flere og flere likheter med vår politiske elite med både Hitler og Kim Jung-Un.

Og eneste veien ut av uføret er faktisk svært enkel. Stem på et Nei til EU parti som i dag ikke er representert på Stortinget.

For lar du være å stemme, stemmer blankt eller stemmer på et parti som i dag er på Stortinget, er du selv en del av problemet enten du vedgår det eller ikke. For du vil da stemme for din egen undergang. Er det det du vil?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.