kino

Fire fra Rana nominert til Drømmestipendet 2022

Nå kan 400 unge kulturutøvere smile litt ekstra blidt og bredt og stolt konstatere at de er nominert til Drømmestipendet 2022. De 400 har rikelig av både drømmer, ambisjoner, pågangsmot og talent.... Les mer »
data program web

Derfor kan dine personopplysninger være gull verdt for kriminelle

Bare i løpet av det siste året har det ifølge Europol vært en boom i etterspørselen etter stjålne personopplysninger på det mørke nettet. Slik misbruker de kriminelle informasjon om deg til alt... Les mer »
nfk

Liatindtunnelen i Helgeland åpnes

Det blir en markering på nordsiden av tunnelen torsdag 3. februar, opplyser Nordland fylkeskommune. – Vi gleder oss veldig til å ta den nye tunnelen på fylkesveg 17 i bruk, og nå... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

LESERINNLEGG: Ditt besøk kan gjøre en forskjell for Mo i Rana

Sola har snudd, og vi går mot lysere tider. Men, selv om det nylig kom noen lettelser i smittevernreglene, henger det fortsatt mørke skyer over reiselivsnæringen mange steder i landet. Av næringsminister... Les mer »
freyr

Honeywell og FREYR inngår samarbeid

Honeywell og FREYR Battery har nå offentliggjot signeringen av en avtale der FREYR vil søke å dra nytte av Honeywells ledende teknologiprodukter, inkludert integrert automatisering, feltinstrumentering og sikkerhet i sin produksjon.  Som... Les mer »
nye veier

Ny E6 mellom Sørelva og Borkamo i Saltdal

Konkurransen om bygging av E6 mellom Sørelva og Borkamo i Nordland kommer til markedet i løpet av mai. Kontrakten har en anslått verdi på 700 millioner, og kommer kort tid etter at... Les mer »
mip

Setter igang med FREYR-tomta i Mo Industripark

Mo Industripark AS har inngått en avtale med Hæhre Entreprenør AS om å sette i gang de forberedende arbeidene på tomta i Mo Industripark hvor Freyr Batterys gigafabrikker er planlagt. Det er... Les mer »
politiet

Politimann i Helgeland tiltalt for voldtekt

Mandag startet den omfattende rettssaken i Helgeland tingrett der 30 dager er satt av til behandlingen. En politimann fra Nordland er anklaget for to voldtekter, melder NRK. – Min klient har gjennom hele... Les mer »
vinter fjell

Advarsel: Stor snøskredfare på Helgeland

Politiet i Møre og Romsdal varsler om orkan søndag, ifølge NRK. Samtidig er det sendt ut varsel fra Varsom.no om stor snøskredfare i Helgeland. Varselet om snøskredfaren (farenivå fire, altså det høyeste) skal gjelde... Les mer »
playground

VIDEO: Aldous Harding ute med låta «Lawn»

Aldous Harding kunngjør nytt albumslipp. «Warm Chris» blir hennes fjerde album og følger opp kritikerroste «Designer» fra 2019.   Singelen «Lawn» er første smakebit fra det kommende albumet og slippes med musikkvideo laget av Harding og Martin Sagadin. Den New... Les mer »