Kolbjørn Haarr blir ny toppsjef i DIPS

dips

Etter 31 år som gründer og toppsjef for Norges ledende e-helseaktør DIPS i Bodø, overlater administrerende direktør Tor Arne Viksjø (64) roret til den erfarne IT-lederen Kolbjørn Haarr (58).

Tor Arne Viksjø, som har ledet DIPS siden den spede starten i kjelleren på Nordland sykehus i 1987, varslet allerede før sommeren styret i DIPS at han ved nyttår ønsket å tre tilbake som toppsjef.

– Vi har nå fått en ny finansielt sterk eier i ryggen, og setter snart i full drift DIPS Arena, vårt splitter nye pasientjournalsystem bygget på åpne internasjonale standarder. Vi ser et stort vekstpotensial i årene fremover, og da er det strategisk viktig å tilpasse seg markedet og konkurransesituasjonen. Selskapet står foran en ny epoke med vekst i nye markeder, og derfor var dette et naturlig tidspunkt for et lederskifte, sier Viksjø, som nå går inn i styret i DIPS og fortsetter i en strategisk rådgiverrolle for selskapet.

– Selv om DIPS er mindre enn selskapene jeg tidligere har ledet, er vekstmulighetene og samfunnsansvaret desto større, sier den nye toppsjefen Kolbjørn Haarr.

Les hele saken på Sykdomsportalen.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.