Knallbra singel fra Trond Wiger – Dåpen

trond wiger

I tjue år har Trond Wiger fascinert oss med sine lyrisk krumspring, slepne teknikk og politiske perspektiver som rapper.

Gjennom GODE ORD DØR SIST har han og Erik Bruset fanget et nasjonalt publikum med dybde og troverdighet, karakteristikker som også følger Tronds varierte solokarriere. Han har stått alene på teaterscener og fortalt sin personlige historie, deltatt i utallige konsertprosjekter, vært fylkeskunstner og en naturlig samarbeidspartner med artister innenfor mange sjangere.

Spennet i talentet er noe av det som ustanselig imponerer, men mer enn noe er det rett og slett det faktum at mannen er dødsrå på mikrofonen som stadig trekker folk inn i hans lekestue.

Han var personlig, følsom, underfundig og poetisk allerede i en tid da norske rappere bare var tøffe. I 2019 er tekstene mer aktuelle enn noen gang. Alene på scenen og mer nedtonet enn vi er vant til å se han, kommer tekstene fram i en grad som får både svorne fans og han selv til å se dem i nytt lys.

I 2019 er Wiger aktuell med nytt album og Dåpen er første singel derfra.

«Dåpen» er første singel fra Trond Wiger sitt nyeste album som kommer i høst. Låta er skrevet av Trond Wiger, beat av Erik «Børek» Bruset, den er produsert av GODE ORD DØR SIST og spilt inn i GODSterminalen i Trondheim. Gies ut på Crispin Glover Records.

Bodøposten.no har hørt på den første låten fra det kommende albumet før releasen.

Låten begynner med et kult og overraskende lydbilde og bra groove. Så kommer låta inn i en fin flyt – og etterhvert legger man merke til at dette faktisk er en knallbra låt. Overraskende bra, faktisk.

Refrenget drar låten helt hjem og dette er faktisk en hit, ingen tvil om det.

Det blir terningkast 6.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.