Kleveland hyllet på Snowboardawards

snowboardawards 2017

Marcus Kleveland mottok prisen for Årets mannlige kjører og årets triks på Snowboardawards 2017 nå på lørdag. Men supertalentet fra Dombås hadde ikke forventet å vinne Årets mannlige kjører og årets triks.

– Nei, det hadde jeg ikke. Jeg er uansett hvert fall fornøyd med hvordan sesongen var i fjor. Herregud, den kunne ikke gått bedre, sier Marcus.

Med en sammenlagt seier i Air and Style-touren, gull og sølv i X Games, verdens første quadcork i konkurranse og seier i Milano og Beijing, var det liten tvil om hvem som ble årets mannlige kjører. Allikevel var det en ydmyk, men glad Kleveland som tok imot prisene på scenen.

– Jeg må si X Games i Aspen var høydepunktet. Det er det største som er da. Det å vinne der har vært målet mitt siden jeg var 9-10 år gammel, så det å få gull i slopestyle, og sølv i big air var det største som har skjedd meg, sier Marcus Kleveland.

Vinnere Snowboardawards 2017:
Årets mannlige kjører: Marcus Kleveland
Årets kvinnelige kjører: Silje Norendal
Årets gjennombrudd: Fridtjof Sæther Tischendorf
Årets edit: Bench Press
Årets event: Lofoten Banked Slalom
Årets park: Oslo Vinterpark
Årets klubb: Fjølastubben
Årets bilde: Daniel Tengs
Årets ildsjel: Emil Fossheim
Årets kvinnelige part: Maria Hilde
Årets mannlige part: Len Roald Jørgensen

Snowboardforbundet feiret 30-års-jubileum på Rockefeller lørdag kveld. De brukte også anledningen til å dele ut æresprisen til Helene Olafsen og Stian Sivertzen. Juryen poengterte spesielt hvor gode forbilder de to har vært for sporten vår.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.