Kjendisene tar familien med i «Familieduellen» på TV 2

tv2

Med familiene på laget skal norske kjendiser konkurrere mot hverandre i «Familieduellen», som inntar lørdagskveldene på TV 2 i vår. Klaus Sonstad er programleder.

«Familieduellen» er et feelgood underholdningsprogram for hele familien. I hvert program tar to kjendiser med seg familiene sine i studio for å konkurrere om hvem som kjenner Ola og Kari Nordmann best. 100 nordmenn har fått spørsmål om alt mellom himmel og jord, og det er deltagernes oppgave å gjette seg frem til hva de tror flest nordmenn har svart.

Familien som er best på å ta pulsen på det norske folk, vinner 50.000 kroner som de gir til et selvvalgt veldedig formål.

«Familieduellen» tar over beste sendetid lørdag kveld når «Hver gang vi møtes»-sesongen er ferdig.

Programmet er basert på amerikanske «Family Feud», som har vært en suksess i USA siden midt på 1970-tallet. 

– Jeg har vært fan av amerikanske «Family Feud» i mange år, og synes derfor det er stor stas å få æren av å lede den norske utgaven på TV 2. Dette er perfekt familieunderholdning på en lørdagskveld. Konseptet er like enkelt som det er genialt, så alle hjemme i stuene kan være med å gjette sammen med familiene i studio, sier Klaus Sonstad, skal lede programserien.

– For meg som programleder er «Familieduellen» et ekstra spennende og utfordrende konsept. Her er det lite manus og mye improvisasjon, fordi mye av programmet baseres på dialogen mellom meg og gjestene rundt de svarene de kommer med. Det passer meg perfekt. Jeg elsker å bidra til å hente det beste ut av folk, og de leverer så det holder, sier Klaus.

«Familieduellen» har premiere på TV 2 lørdag 9. mars kl. 20.00, og utover vårsesongen møter vi blant andre disse kjendisene med familier: Per Sandberg og Bahare Letnes, Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom, Lilli Bendriss, John Arne Riise, Katarina Flatland, Sophie Elise og mange, mange flere.

– Vi kan by på en helt usannsynlig fin gjeng med kjente mennesker og deres nærmeste i løpet av vårens programmer. Høydepunktene står i kø. Det er bare å smekke pizzaen i ovnen, poppe popkornet og sette seg ned for en tettpakket time med herlig tullball, sier en entusiastisk programleder Klaus Sonstad.

TV 2s programredaktør, Jarle Nakken, ser frem til å servere «Familieduellen» til kanalens seere.

– Det er utrolig gøy for oss i TV 2 å presentere «Familieduellen» for norske tv-seere. «Family Feud» har vært en stor suksess i blant annet USA i årtier. Når konkurranselystne kjendiser og deres nærmeste skal forsvare familieæren, trygt loset av Klaus Sonstad, kommer lørdagskveldene til å by på god stemning og mye moro på TV 2 utover våren, sier Nakken.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.