Kåret Hemsedal til Norges beste skisted

skistar

Dagens Næringsliv har kåret Hemsedal til Norges beste og mest komplette skisted. Hemsedal vinner fordi skitilbudet er stort og variert, skriver avisen i begrunnelsen.

Hemsedal blir ofte beskrevet som Skandinavias alper, og det er ikke vanskelig å forstå når du står på en av anleggets tre fjelltopper. Fantastisk utsikt til noe av det beste Norge har å by på av fjellandskap er det som møter deg.

– Vi som bor i Hemsedal og står på ski her så ofte vi kan blir aldri lei av den vakre naturen. Veldig hyggelig at DN mener vi er best i Norge. Det tar vi som et klapp på skuldra og motivasjon til å gjøre alt det vi driver med enda litt bedre, sier Martin Letzter fornøyd, destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal.

Gjestene som tar turen til Hemsedal kan kjøre på ski fra hele 1.450 meter over havet og helt ned til sentrum. Varierte bakker, fra krevende svarte oppe i fjellsidene til enkle barnebakker ved foten av anlegget, gjør at Hemsedal kan tilby noe for alle. Skisesongen er lang og snøsikker og strekker seg helt ut i mai måned.

– Kåringen har en klar vinner. Hemsedal er landets mest komplette skidestinasjon, skriver Dagens Næringsliv, som har vurdert landets skisteder i tre kategorier: heisbaserte skiopplevelser, langrenn og topptur. I førstnevnte kategori vant Hemsedals SkiStar-kolleger i Trysil. Med Hemsedal på andreplass.

Bakkene i Hemsedal er nevnt, men det er kanskje den heisnære offpiste-kjøringen bygda er aller mest kjent for. På gode dager er det få, om ingen, som slår Hemsedal når vi snakker om skikjøring utenfor preparerte bakker.

– Vi har et fantastisk totaltilbud, fra bra overnatting i hytter, hotell og leiligheter nære bakken, til masse aktiviteter i skianlegget for hele familien. Verdt å nevne er at mange mener vi også er best på afterski. Vi jobber i hvert fall knallhardt hver dag for å levere et best mulig tilbud til våre gjester, sier Letzter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.