Karate-NM i Bærum denne helgen

karate

Det skal deles ut to kongepokaler i tillegg til Norgesmestertitler når 237 hvitkledde utøvere stiller til start i Rykkinnhallen denne helgen.

Deltakere fra totalt 33 klubber landet over er påmeldt årets NM i Bærum, der det skal konkurreres i både kata (mønster) og kumite (kamp). Bærum Kampsportklubb og Sarpsborg Karateklubb samarbeider med Norges Kampsportforbund for å lage et godt arrangement for alle deltakere, dommere og publikum.

Karate-NM arrangeres i år for 46. gang og deltakertallene er gode. Også internasjonalt er karate blitt en stor idrett og deltakelsen på internasjonale stevner og mesterskap har økt kraftig etter at det ble klart at karate står på OL-programmet under de kommende sommerlekene i Tokyo i 2020.

Karatelandslaget blir også å se under NM i Bærum. Ismail Bellemkhannate satser hardt mot OL neste sommer, men tar seg tid til å kjempe om mesterskapstittel hjemme i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.