Julehøytid er streame-høytid

jul

Julen er høytid for TV og strømming med blant annet klassikere som Disneys julekavalkade, «Tre nøtter til Askepott», og «Grevinnen og hovmesteren». Ferske tall viser at Canal Digitals kunder gjennom året har strømmet mer enn noen gang, og det er dermed duket for strømmehøytid i julen.

Med et stort antall juletitler i strømmetjenesten, er det duket for julefeiring på skjermene til Canal Digitals kunder. I takt med nordmenns endrede medievaner har strømmekundene til Canal Digital økt strømmingen med hele 15 % bare gjennom månedene fra april til november dette året. Det er dermed forventet at julen med sine sterke film- og serietradisjoner vil blir en høytid med høy strømmeaktivitet.

Julen blir strømmehøytid
– Vi har nå rundt 28 000 titler totalt i strømmetjenesten vår, og i år er også et stort antall juletitler på plass. Vi teller mange julefilmer og -serier og hele 12 julekalendere, i tillegg klassiske og nye filmer med juletematikk for store og små. Enten det er Grinchen som forsøker å ødelegge julen, eller John McClane i Die Hard som forsøker å redde den, så har vi det tilgjengelig hos oss, sier Tone Krohn Clausen, produkt- og digitaldirektør i Canal Digital.

Hindrer julesjokk
Mange reagerte da det ble kjent at ingen av de tradisjonelle kringkasterne skulle sende den moderne juleklassikeren «Love Actually» i år. Canal Digital kan skilte med å ha denne klassikeren et tastetrykk unna, i tillegg til udødelige julefilmer som eksempelvis «Alene hjemme», «Reisen til julestjernen», «Hjelp, det er juleferie», og «Jul i Flåklypa».

– Julen er høysesong for gode TV-stunder sammen med familien, og ikke minst finnes det mange juleklassikere som våre kunder vil se om og om igjen. Vi tar derfor på alvor vårt ansvar for å sikre disse juletradisjonene, avslutter Krohn Clausen.

Nylig lanserte Canal Digital også Netflix på den nye Android TV-plattform OnePlace, og dermed har kunder med denne tjenesten også tilgang til et enda større univers av innhold sømløst integrert med resten av TV-tilbudet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.