Johannes Høsflot Klæbo lanserer egen Hestra-hanske

hestra

Under 2017 inledde Johannes Høsflot Klæbo samarbeid med Hestra og har sidan da flere ganger fått oppmerksomhet for sine rosa hansker.

Nå har skistjernen vært med å utviklet sin egen Hestra hanskemodell – Klæbo Pro Model.

– Jeg har brukt Hestra hansker i flere år og er svært glad for å ha de med på laget. Jeg søker kvalitet i alle detaljene og Hestra er med på å gi meg topp kvalitet på hanskene mine. Hestra er en familiebedrift med lange tradisjoner og de er opptatt av alle de små detaljene for å få best mulig produkt, akkurat som meg. Når jeg konkurrerer liker jeg å bruke tynne hansker som passer perfekt til hånden min, som gir meg et godt stavgrep og som er myke og behagelige. Det hjelper Hestra meg med, sier Johannes Høsflot Klæbo. 

Klæbo Pro Model er en stilren hanske med nøye utvalgte materialer for å beskytte hendene mot vind, fukt og klima.

Klæbo-hansken kommer i svart med Johannes egen signatur i rosa.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.