Joddski med nytt album og slippturné – Kommer til Bodø

joddski

Tungtvann-veteranen Joddski har ikke ligget på latisden siste året. Bokutgivelse – med påfølgende bokbadturne, samarbeid med hiphop-legender som Sugarhill Gang og Melle Mel er bare toppen av isfjellet. Til høsten er han klar med albumet Glasshuset og påfølgende Norgesturné.

Den Halvdan Sivertsen-samplende «Gata», var første smakebit fra det kommende prosjektet, og da Joddski toppet plakaten på Blåfrostfestivalen i februar, som fikk strålende anmeldelse, fikk publikum servert flere låter fra det kommende albumet.

Nylig slapp han også den fløyelsmyke singelen «Dumsnill» med Bodø-rapper og NMG-Huset-medlem Mats Dawg. Den pastellfargede musikkvideoen viste en ny side av legenden, mysende inn i sola, med blomster dalende ned omkring ham.

Begge låtene blir å finne på albumet «Glasshuset» som slippes til høsten. Albumet er produsert av den Bodøbaserte Darkside Of The Force-legenden Salvador Sanchez. Sammen har de to tilårskomne pionérene skrudd sammen det Joddski kaller «den ultimate 40-årskrisa» på plate.

Dette har de gjort i studioet Hønsehuset, der Joddski gjorde noen av sine første innspillinger for godt over 20 år siden.

Joddski tar turen innom disse stedene i høst:

14.9 – Trondheim – Kafé Skuret

15.9 – Kristiansand – Vaktbua

22.9 – Fredrikstad – Gamlebyen Kulturhus

28.9 – Oslo – John Dee

12.10 – Harstad – Ludo Bar & Scene

13.10 – Tromsø Driv (u18)

13.10 – Tromsø Driv

14.12 – Stavanger – Stavanger Sportscafé

15.12 – Bergen – Victoria Pub

21.12 – Bodø – Sinus

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.