Ine Hoem slipper låta «Blinkende Bergen»

hes

«Blinkende Bergen» er en sang om å flytte til ny by som student. Om å reise fra vennene sine. Om ensomhet, men også om en kriblende spenning over alt som kanskje skal skje.

Låten er også Ine Hoems aller første låt på norsk. Og med den setter Hoem kurs i en kledelig og spennende ny retning.

Ine Hoem har for lengst etablert seg som en av landets fineste nye stemmer. Hennes låt «This Year» har både streamet til gull, og ble hyppig spilt på de fleste av landets radiokanaler da den ble sluppet.

Om hvorfor hun denne gang har lagt om til morsmålet, forteller Ine:

– Mange spurt meg når jeg skal begynne å synge på norsk. Når jeg blir voksen har jeg svart. Jeg er kanskje ikke blitt så mye mer voksen nå, men idéen til denne sangen fikk jeg i perioden etter at jeg hadde fått barn. Da satt jeg i en ammesky og var utrolig trøtt, men det dukket opp masse små tekst-ideer til nye sanger.

Sakte men sikkert innså jeg at de var litt sånn dagbok-aktig og naturlig nok måtte det bli på norsk. Så gikk ganske fort å skrive teksten, og det var på mange måter mye lettere enn å skrive på engelsk. Samtidig har jeg aldri jobbet så mye med tekstene mine som denne gangen her.» 

Blinkende Bergen er ute på alle streamingtjenester 06. september.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.