Ice lanserer MobilBytte

iphone x

Nå lanserer Ice MobilBytte, som gir kunder både rentefri finansiering ved kjøp av nye mobiltelefoner og skjerm- og skadeforsikring inkludert i prisen.

– Dagens lansering av MobilBytte stiller seg i rekken av flere spennende ice-lanseringer i år. Med alt fra Data Frihet med hele 1000 GB data inkludert til gratis mobilabonnement utfordrer og endrer vi den tradisjonelle mobilbransjen til kundenes beste. MobilBytte hos ice er nok et steg i riktig retning og det er ingen tvil om at det er hos oss kundene får mest igjen for pengene, sier Eivind Helgaker, administrerende direktør i Ice.

Lavere månedspris og forsikring inkludert
I tillegg til å gi kundene mest for pengene er det også viktig for ice å ha en god forsikring inkludert i den faste lave månedsprisen. Faktisk er ice den eneste mobiloperatøren som har skjerm- og skadeforsikring inkludert i prisen, uansett hvilken telefon og hvilket abonnement kunden velger.

Skulle mobilen bli utsatt for alt fra vannskade til knust skjerm vil forsikringen dekke det. Den lave egenandelen forblir også uendret for hele tre uhell i året.

– Både pris og forsikring er viktig for kundene, men MobilBytte er også designet basert på grundige markedsundersøkelser som blant annet viste at majoriteten ønsker å beholde sin telefon lenger enn de 12 månedene som har vært standarden for sammenlignbare produkter i markedet. En lenger bytteperiode er mer bærekraftig, samtidig som det bidrar til redusere den faste lave månedsprisen, avslutter Helgaker.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.