I Thailand kan du bruke passet som et VIP-kort i lokale butikker

bangkok

Det thailandske turistbyrået (TAT) har ved utgangen av året en spesiell kampanje som gir deg ekstra rabatt på eksisterende kampanjer ved varemagasiner og butikker i Bangkok. Kampanjen er i gang og varer til 15. januar 2019. Formålet er å øke omsetningen fra turister som reiser til og fra Thailand.

Med denne kampanjen fremmer TAT også salget av produkter som ofte er populære hos turistene, for eksempel håndlagede thailandske tekstiler, kosmetikk, husholdningsapparater og de beste thailandske varemerkene. De vil også organisere popup-arrangementer ved kjøpesentrene og varemagasiner som er populære blant turistene.

– Denne kampanjen er den første i en rekke spesielle «gaver ved årets» slutt for internasjonale besøkende som stimulerer omsetningen for den lokale handelsstanden ved å øke shoppingaktivitetene, forklarer Eurblarp Sriphiromya, direktør for Thailands turistmyndigheter (TAT) i Norden og Baltikum.

Kampanjen støttes også av Departementet for innenrikshandel, Næringsdepartementet, Thai Retailers Association, Narai Intertrade Co., Ltd. og Jewel Fest Club.

Hvordan bruke passet som VIP-kort
Det er bare å vise frem passet ditt når du kjøper varer eller tjenester av leverandører som deltar i kampanjen, så vil du få nyte godt av bonusen med en gang.

Det vil være mer informasjon tilgjengelig om passrabatt-ordningen («på engelsk: Passport Privileges») på flyplassene. Det vil også opprettes stasjoner for tilbakebetaling av merverdiavgift (VAT) i sentrum under kampanjen.

Du kan lese mer om kampanjen og samarbeidspartnere her: passportprivileges.tourismthailand.org.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.