ANNONSE: Hva investerer vi i akkurat nå?

Mange nordmenn har fått øynene opp for privatinvestering, og derfor er det spennende å se nærmere på hva vi investerer i akkurat nå. Aksjer har lenge vært et populært finansielt instrument, men har vi også blitt interessert i andre og tilsynelatende mer avanserte instrumenter? Det kan du lese mer om her.

Aksjer, råvarer og kryptovaluta hitter

Det er ikke noen hemmelighet at vi nordmenn synes det er spennende med aksjeinvestering, og det er nok helt klart også det som føles mest trygt for nybegynnere på aksjemarkedet å investere i. En annen ting som nordmenn synes er spennende å investere i, er råvarer som gull og olje. Det med oljen er kanskje ikke så rart i og med at vi er en oljenasjon, og aksjer i oljeindustrien er derfor også noe som mange er interessert i å investere i. På verdensbasis ser man også at mange investerer i aksjer innenfor grønn energi.

Investering i kryptovaluta har også lenge tegnet seg som en populær trend, og det kommer også av at det er blitt lettere og langt mer tilgjengelig å investere i nettopp dette.

CFD-handel blir mer og mer populært

CFD-handel er også noe som hitter i stor grad på investeringsmarkedet, og mange har begynt å se potensialet i denne måten å investere på.

Den store fordelen med CFD handel, er at man kan tjene penger uansett om markedet stiger eller faller. Der man med mange andre former for investering venter ivrig på at markedet skal stige, så har man mulighet for å tjene penger på begge utfall med CFD-handel, og det kan være svært praktisk. Det finnes mange gode grunner til å handle med CFDer, og det er et spennende finansielt instrument.

Den høye giringen på mange CFD-produkter kan virke skremmende på mange, og derfor er det lurt å bruke garantert stopp funksjonen, som man kan slå på for å hindre at man taper mer enn man har råd til. CFDer er komplekse finansielle instrumenter, og derfor er det svært viktig at man sørger for å gjøre seg kjent med hvilken risiko investeringen innebærer før man investerer. Alle investeringer innebærer en viss risiko, og derfor er det viktig at man ikke investerer mer enn det man har råd til å miste.

Når det er sagt så finnes det mange spennende ting å investere i, og det kan være en god ide å diversifisere porteføljen sin og spre risikoen over flere markeder og instrumenter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten