Hit reiser nordmenn i påsken

norwegian

Påske er ikke ensbetydende med fjell og ski. Påsken er også et høydepunkt for reiseglade nordmenn som ønsker å fly utenlands til storbyer og varmere strøk.

København og London topper Norwegians topp ti-liste over utenlandsreiser i påsken. To amerikanske reisemål er også med på listen i år.

Storbyferie
Mange nordmenn vil reise på storbyferie i påsken. København, London, Berlin og Stockholm er mest populære.

Les også:  Kjør trygt og komfortabelt gjennom vinteren – Sjekk fjærer og støtdempere

Nordmenn reiser lengre
Mange benytter muligheten til å ta noen ekstra dager fri i påsken og reiser til andre kontinenter. De amerikanske byene Fort Lauderdale i Florida og Los Angeles i California er blant de ti mest populære reisemålene i påsken.

Sol og varme
Den lange vinteren vi har hatt betyr at mange vil reise sørover til sol og varme, og som vanlig er Spania favorittlandet. Destinasjoner som Malaga, Alicante og Barcelona er veldig populære nå i påsken.

Les også:  Norwegian med 11 nye ruter fra Avinors flyplasser

Hjem til påske
Det er stor pågang på innenriksrutene, noe som viser at mange velger å reise hjem til påske, slik mange reiser hjem til jul. Rutene mellom Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger er spesielt populære.

Topp 10 Norwegian-destinasjoner til utlandet i påsken 2018:

1. København
2. London
3. Berlin
4. Stockholm
5. Fort Lauderdale
6. Malaga
7. Los Angeles
8. Alicante
9. Barcelona
10. Budapest

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.