Hest ble best på radio i oktober

hester

Rikstoto-kampanjen «Et helt unødvendig hestekurs» av Anorak vant radioreklamekåringen Sølvmikken for oktober. Det sentrale budskapet i Anoraks kampanjer for Rikstoto er at du ikke trenger å vite så mye om hest for å vinne på hest.

Hestekursene de serverer i radiokampanjen for oktober er således helt overflødige. Men det er god trivia okke som, som sølvmikkjuryen påpeker i sin begrunnelse:

– Du trenger ikke vite noen ting om hest for å spille på hest. Men visste du at hesten har 16 muskler i øret, og at det er de som gjør det mulig for hesten å rotere øret 180 grader?! Sjukt. Helt unødvendig å vite for å vinne, men helt nydelig å vite neste gang samtalen låser seg i en sosial setting. Gratulerer med seier!

Kreativt team bak kampanjen var Jens Bjørklund og Kasper Amundsen Tuvnes, og spottene ble produsert av Både Og Radiobyrå.

Anorak tok også med seg bronsemedaljen i oktober på vegne av Storebrand, mens en kampanje fra Bama av Creuna kom et hestehode etter månedens vinner og vant sølvet. Du hører oktobervinnerne og tidligere vinnere i Sølvmikken på Gullmikken.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.