Hest ble best på radio i oktober

hester

Rikstoto-kampanjen «Et helt unødvendig hestekurs» av Anorak vant radioreklamekåringen Sølvmikken for oktober. Det sentrale budskapet i Anoraks kampanjer for Rikstoto er at du ikke trenger å vite så mye om hest for å vinne på hest.

Hestekursene de serverer i radiokampanjen for oktober er således helt overflødige. Men det er god trivia okke som, som sølvmikkjuryen påpeker i sin begrunnelse:

– Du trenger ikke vite noen ting om hest for å spille på hest. Men visste du at hesten har 16 muskler i øret, og at det er de som gjør det mulig for hesten å rotere øret 180 grader?! Sjukt. Helt unødvendig å vite for å vinne, men helt nydelig å vite neste gang samtalen låser seg i en sosial setting. Gratulerer med seier!

Les også:  NRK lanserer podcasten «Meininga med livet» med Live og Ronny

Kreativt team bak kampanjen var Jens Bjørklund og Kasper Amundsen Tuvnes, og spottene ble produsert av Både Og Radiobyrå.

Anorak tok også med seg bronsemedaljen i oktober på vegne av Storebrand, mens en kampanje fra Bama av Creuna kom et hestehode etter månedens vinner og vant sølvet. Du hører oktobervinnerne og tidligere vinnere i Sølvmikken på Gullmikken.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.