Her er vinnerne av FIFA 20 – Nickel Cup i Murmansk

nornickel

Den internasjonale esport-turneringen FIFA 20 – Nickel Cup ble nylig arrangert i Murmansk i Russland. Turneringen ble gjennomført av det Russiske Esport Forbundet med støtte fra gruveselskapet Nornickel.

Turneringen gikk av stabelen 1. november med internasjonale og russiske deltakere i FIFA-spill. Og i år ble vinneren endelig russisk.

– Hendelser i internasjonal målestokk forbedrer ikke bare livskvaliteten og fritiden i områdene for vår virksomhet, men gir også utvikling til nye forretningsområder, noe som er veldig viktig for byer med en hovednæring. I tillegg er Nikel et unikt sted, vi grenser til Norge, Finland, og slike arrangementer er med på å styrke vår gode naboskap. Da forbundet foreslo et slikt prosjekt, visste vi nøyaktig hvor vi skulle arrangere dette arrangementet, sier Zanda Buslova, prosjektleder for Nornickel.

Den nordligste russiske FIFA 20-konkurransen fant sted i idrettsanlegget «Metallurg». Spillere fra Finland og Norge braket sammen med spillere fra Russland.

– Det er veldig viktig for oss å være her, å møte spillere, vi ønsket å møte alle her. Spillerne var veldig gode, så det er en god konkurranse for oss. Å ha slike turneringer med folk som kommer fra utlandet hjelper å utvikle idrettene våre, sier Jack Holland, generalsekretær i Norges E-Sportforbund.

Her er vinnerne av FIFA 20 – Nickel Cup:

  1. Artem «Gambit_Xal» Khalilov
  2. Robert “Ufenok77” Fakhretdinov
  3. Eemeli “Sn1pguy” Simpanen

I tillegg til spektakulære showkamper, motta flere deltakere hyggelige overraskelser fra arrangørene. Hvem som helst kunne delta i FIFA 20-turneringen og vinneren mottok flotte esportspriser.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.