Her er programmet for Bodøs første Pride-festival

bodø pride

Lørdag 1. september er det klart for Bodøs første pride-festival som vil gå over ei uke. Til tross for en vanskelig oppstart med dårlig økonomi og flere frafall fra styret, ser det nå ut til at brikkene faller på plass – festivalen har et svært variert og fullspekket program, samt flere flotte samarbeidspartnere.

Åpningsfesten er et maskeradeball på SAS-hotellet. Det blir musikk med Dj KIKKA og besøk av en dragqueen fra London. Beste kostyme premieres med overnatting for to på hotellet, i tillegg til at det kåres en vinner av Facebook-konkurransen.

Arrangørene poengterer at både dette arrangementet og de andre er for alle uansett kjønn og legning.

Programmet for Bodø Pride-festival 2018 finner du på Bodø PRIDE på Facebook.

Videre på programmet er det både turer, foredrag, kurs, kafebesøk, drag-workshop, parade-workshop, quiz, kirkebesøk, politiske debatter og mye mer. Arrangørene garanterer at programmet har noe for alles smak.

Festivalen skal avsluttes med pride-parade. Blant de påmeldte er blant annet politihøyskolen, ulike politiske partier, kirkemedlemmer, studentlag med flere. Samme kveld blir det fest på Dama Di med dragartisten Androgynous Stjerne og musikk av DJ Willumsen.

Festivalarrangørene lover en festival utenom det vanlige, og er i full sving med de siste forberedelsene. De tar gjerne imot hjelp av frivillige eller økonomisk og kan kontaktes på mobilnr.: 412 90 472.

Festivalarrangørene: f.h.: Kassandra Petsas, Per Kåre Blomvik, Shana Emilie Lehn, Kaisa Noor (ikke lengre med i styret) og Renathe Helen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.