Gourmet-nyhet hos Kid Interiør

kid gourmet

Kjøkkenet er et samlingssted for hygge og gode matopplevelser. Den nye kvalitetsserien hos Kid Interiør består av olivenolje, chiliolje, balsamico-eddik og pesto, i tillegg til Himalaya-salt, peppermiks og tre andre spennende krydder.

Importøren, Dardanos Fine Foods, har knyttet til seg små produsenter og generasjonsdrevne familiegårder, hvor råvarekvaliteten er i fokus.

– Vi ønsker å inspirere det norske kjøkken til å bruke kvalitetsprodukter i matlagingen.
Ved å benytte gode oljer og krydder kan man enkelt tilføre deilige smaker som hever matopplevelsen, og skaper begeistring rundt middagsbordet, sier markedssjef Mona Kotte-Eriksen i Kid Interiør.

Balsamico-eddiken og olivenoljene produseres hos kjente italienske familiebedrifter, mens krydderleverandøren er en av de største familiebedriftene i Tyrkia.

– Balsamico-eddiken fra Modena er av meget eksklusiv sort og er lagret på eikefat i 15 år. Leverandøren av vår pesto er en liten familiebedrift hvor far, sønn og svigerdatter selv deltar i produksjonen, sier Mona Kotte-Eriksen.

Produktene i serien:

Olivenoljen og chilioljen produseres i det nordlige Egeerhavsdistriktet i Tyrkia. Dette distriktet er verdenskjent for produksjon av olivenolje.
Produktene inneholder håndplukkede og kaldpressede kvalitetsoliven. Denne type olivenolje regnes som den sunneste man kan bruke i matlaging.

Oregano, chiliflak og middelhavsmiks kommer fra nordvest i Tyrkia (ved Izmir), og alle tre er naturlige velsmakende krydder uten tilsetninger.

Vår peppermiks er fra Vietnam, med en balansert miks av sortpepper, hvitpepper og rosépepper av høy kvalitet.

Himalayasaltet er fra Pakistan. Saltet er 100% naturlig, ikke kjemisk bearbeidet eller tilsatt
syntetiske mineraler, og er et av de reneste saltene som finnes i verden.

Balsamicoeddiken er fra Modena i Italia og er et toppkvalitetsprodukt fra gourmetprodusenten
Mussini. Produktet er lagret i 15 år på eikefat, og er uten tilsatt sukker og glykose.

Pesto kommer fra Sør-Italia og er laget av fersk basilikum.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.