God avslutning på stødig år for Danske Bank

danske bank

Danske Bank Norge har lagt bak seg et 2018 med solid drift. Året ble avsluttet med god vekst i 4. kvartal, samtidig som flere nye viktige avtaler ble sikret.

For 2018 som helhet steg netto renteinntekter med fem prosent, fra 5.251 millioner kroner i 2017 til 5.529 millioner kroner nå.

Samtidig endte resultatet før skatt på 3.151 millioner kroner, sammenlignet med 3.197 millioner kroner året før. 

– Danske Bank i Norge kan legge bak seg nok et år med solid drift og god aktivitet. Spesielt gledelig er det å se at veksten i 4. kvartal ble så sterk. Det borger meget bra for vår evne til å tiltrekke oss kunder også framover, sier landesjef Trond F. Mellingsæter.

Den gode avslutningen på året kom samtidig som banken sikret seg flere viktige samarbeidsavtaler i 4. kvartal. Blant annet ble avtalen med fagorganisasjonen Akademikerne utvidet og fornyet. Organisasjonen har rundt 200.000 medlemmer.

Annualisert utlånsvekst i personalmarkedet i 4. kvartal var på sterke 12 prosent.

– Danske Bank i Norge kan legge bak seg nok et år med solid drift og god aktivitet. Spesielt gledelig er det å se at veksten i 4. kvartal ble så sterk. Det borger meget bra for vår evne til å tiltrekke oss kunder også framover, sier landssjef Trond F. Mellingsæter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.