Glitter lanserer designkolleksjon

lindgren

Den 2.mai smelter isen og Glitter lanserer sin første designkolleksjon i ekte sølv. Sveriges største Youtube-stjerne Therese Lindgren har designet smykkene som er inspirert av skandinaviske dyr og natur

Alle smykkene er laget i Sterling sølv og består av ulike anheng, halskjeder, armbånd og øreringer med innslag av personlige symboler, dyremotiver og tekster, som blant annet det kjente sitatet ”ILYSM” – I Love You So Much.

Smykkekolleksjonen er laget i høykvalitets 925 Sterling sølv og forgylt sølv med et skinnende lag av 18 karat gull. Tanken er at man selv skal kunne velge og sette sammen sitt helt unike og personlige sølvsmykke.

– Allerede fra begynnelsen var tanken min at jeg ville skape en kolleksjon som var inspirert av skandinavisk natur og våre vakre dyr, forteller Therese Lindgren.

Som bestselgende forfatter i Sverige, veganer og med et personlig engasjement for alle dyrs rettigheter er skandinavisk natur og dyreliv noe som ligger Thereses hjerte nær.

Kolleksjonen vil være tilgjengelig på glitter.no og samtlige Glitter-butikker fra 2. mai.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.