Glimt pusser opp Aspmyra

aspmyra glimt

Bodø/Glimt er bare et museskritt fra Eliteserien i 2018, og da trengs det oppgraderinger på Aspyrma. Hjemmebanen er i dårlig forfatning og flere elementer har stått siden dagens Sparebank 1 Nord-Norge-tribune ble bygget for over 50 år siden.

Nå står en større opprustning for tur, og for å få til det trenger Glimt hjelp fra ulike aktører. Jannike Ramsvik er leder for marked og kommunikasjon i Bodø/Glimt og har sammen med daglig leder, Frode Thomassen og resten av klubben planlagt flere konkrete endringer fremover.

Mads Torrissen og Benn Eidissen tok tidligere i sommer initiativ til å bli klubbens første «opprykkskamerater». Til nå har Torrissen og Eidissen samlet inn et sekssifret beløpfra næringslivet som skal gå til å redusere årets budsjetterte underskudd og ruste Glimt for Eliteserien, også rent økonomisk.

Ballen har begynt å rulle og flere aktører fra næringslivet i Bodø har meldt seg på som «opprykkskamerat» i Bodø/Glimt, noe klubben setter utrolig stor pris på.

– Det er så mange som vil Glimt godt! Det er utrolig artig å se at aktører melder seg på og har lyst til å bli med å få ting i orden. Nå setter vi i gang en storaksjon og håper å få gjort så mye som mulig av det vi trenger, sier Ramsvik.

Og Jannike Ramsvik har et poeng, Aspmyra ser litt slitt ut. Men Glimt håper at flere kan hjelpe til.

– Det er et spleiselag og det er ikke nødvendigvis slik at alle bidrag må være i kontanter. Kanskje finnes det noen der ute som vil legge asfalt, skru stoler, levere en kontormaskin eller bytte ut en billettlukene sammen med oss, avslutter Ramsvik.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.