Fritt Ords Honnør-pris tildelt Levi Fragell

fritt ord

Human-Etisk Forbunds tidligere generalsekretær og styreleder mottok prisen for sin mangeårige innsats for kritisk religionsdebatt.

– Vi er stolte. Det er en fortjent honnør av denne veteranen i Human-Etisk Forbund. Han er en utrettelig forkjemper for å beskytte barn i karismatiske, religiøse miljøer. Han har i hele sitt voksne liv satt et kritisk søkelys på mirakelpredikanter som ofte med luftige påstander har påstått at de ved guds hjelp helbreder syke, ofte mot klekkelig betaling, sier Trond Enger, generalsekretær i Human-Etisk Forbund.

Levi Fragell har vært både generalsekretær og styreleder i Human-Etisk Forbund. Han har også hatt presidentverv i den internasjonale organisasjonen Humanistis International (tidligere IHEU).

Han er sønn av Øivind Fragell som var predikant i pinsebevegelsen. Levi var også predikant hos pinsevennene før han brøt med dem som 22-åring. Han har vært journalist i avisen Vårt Land og informasjonssekretær i Justisdepartementet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.