Freddie Mercury-film stor Oscar-favoritt

freddie mercury

Søndag er det klart for den 91. Oscar-utdelingen i Los Angeles. Rami Malek er bookmakernes store favoritt for sin tolkning av Freddie Mercury i storfilmen Bohemian Rhapsody.

– Rami Malek (37) er en soleklar oddsfavoritt hos bookmakerne for jobben han gjør som Queen-vokalist Freddie Mercury i Bohemian Rhapsody. Selv om filmen har mottatt litt forskjellige anmeldelser, har stort sett alle vært enige om at Rami har levert en enestående prestasjon i hovedrollen. Derfor er det heller ingen overraskelse at 37-åringen seiler opp som den store favoritten til prisen for beste mannlige hovedrolle, sier analytiker Fredrik Fodnes i spillselskapet ComeOn!.

Temperaturen på grasrota
Søndag braker det løs med med den 91. Oscar-utdelingen i Los Angeles. Oddsmarkedet fungerer som en temperaturmåler på grasrota, og gir tradisjonelt sett en god pekepinn på hva som blir utfallet av større nasjonale begivenheter. ComeOn! setter fortløpende odds på hvilke Oscar-finalister som ligger best an til å vinne utdelingen, og akkurat nå står Rami Malek og Glenn Close frem som de største favorittene til å vinne beste mannlige og kvinnelige skuespiller med henholdsvis 1.14 og 1.10 i vinnerodds.

Oscar-suksess for Glenn Close?
Veteranen Glenn Close er nominert som beste kvinnelige skuespiller etter sin prestasjon i filmen «The Wife». I «The Wife» spiller 71-åringen rollen som den vakre og støttende ektefellen Joan Castlemann som ofrer egne drømmer for å støtte oppunder sin ektemann.

– Glenn Close bekler en særs gripende rolle i «The Wife». Hun spiller med overbevisende troverdighet, og er oddsfavoritt hos ComeOn! med lave 1,10 i vinnerodds, sier analytiker Fodnes..

ComeOns! Vinnerodds på beste mannlige skuespiller:

Rami Malek (Bohemian Rhapsody) 1.14
Christian Bale (Vice) 5.50
Bradley Cooper (A Star Is Born) 23.00
Viggo Mortensen (Green Book) 41.00
Willem Dafoe (At Eternity’s Gate) 101.00

ComeOns! Vinnerodds på beste kvinnelige skuespiller:

Glenn Close (The Wife) 1.10
Olivia Colman (The Favourite) 5.50
Lady Gaga (A Star Is Born) 23.00
Yalitza Aparicio (Roma) 51.00
Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?) 67.00

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.