– Fortsatt fullt lovlig å spille hos ComeOn!

ComeOn!

– Det er blitt skapt et inntrykk av at Lotteritilsynet har fått gjennom et forbud mot internasjonale spillselskaper i Norge. Det er direkte feil. Våre norske kunder kan fortsatt spille fullt lovlig hos oss – og de vil få utbetalt sine gevinster fullt lovlig sier Stian Røsvik Bjørstad i ComeOn!.

ComeOn! er et av flere selskaper som tilsynelatende skal ha blitt forbudt i Norge etter en ny offensiv fra Lotteritilsynet.

Lotteri- og stiftelsestilsynet i Norge har ingen lovhjemmel som gir tilsynsrett over utenlandske selskaper med lisens EU og EØS-området. Derfor er det fortsatt fullt lovlig for nordmenn å spille hos selskaper som ComeOn!. 

Les også:  To av tre barn vil ha leker som viser ekte følelser

– Kundenes penger kan settes inn og tas ut som de alltid har gjort, understreker Stian Røsvik Bjørstad, talsmann for ComeOn! i Norge.

– Her er det mange som har latt seg lure, desverre. Det riktige er at Lotteritilsynet bad norske banker om å ikke motta betalinger fra noen få spesifikke bankkontoer med hjemmel i betalingsforbudet som har eksistert i Norge siden 2010. Disse kontoene, som var lite i bruk, er blitt erstattet med kontoer som ikke er i strid med det særnorske betalingsforbudet, forklarer Røsvik Bjørstad.

Les også:  Hver tredje nordmann finner kjærligheten i ferien

Lotteritilsynet har ved flere anledninger, senest i en artikkel gjengitt på egen hjemmesidefredag før helga, innrømmet at det såkalte «betalingsforbudet» i praksis har svært lite å si for internasjonale spillselskaper. Likevel gis det nå et feilaktig inntrykk av at internasjonale spillselskaper blir forbudt i Norge.

– Det er jo litt spesielt at en statlig tilsynsmyndighet lurer norske forbrukere med feilinformasjon. Og det hele får unektelig et komisk skjær når en samlet spillbransje faktisk står med åpne armer og ber om at Lotteritilsynet skal regulere oss på lik linje med Norsk Tipping gjennom et lisenssystem. Men som alltid; vi tar dette «chill» og kan berolige alle kunder med at det er «business as usual», sier Stian Røsvik Bjørstad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.