FOGG Gildeskål åpner shop-in-shop i Bodø

Foto: Rune Bendiksen/Palookaville

FOGG Gildeskål åpner shop-in-shop hos O. Johanson i Bodø, noe som betyr at et dedikert område i butikken blir i FOGGs univers‚ en FOGG-in-shop. Butikken åpner onsdag 17. oktober med en markering mellom klokken 17 og 19. Alle interesserte er velkommen til feiring.

– Vi er veldig glad for samarbeidet vi har fått med O. Johanson. At en så etablert bedrift støtter og gir oss gulvplass i sentrum er en fantastisk mulighet, sier Gøril Pedersen, daglig leder i FOGG Gildeskål.

Les også:  FREYR med viktig fremskritt

O. Johanson fra 1871 er Norges eldste klesbutikk og med sitt fokus på mote og kvalitet har de betydd og betyr mye for stilbevisste menn i Bodø-regionen.

The London Barber ligger i samme lokaler og med åpning av FOGG-in-shop er det en styrking av fokuset på stil og mote for menn, som kanskje også når ut til en yngre generasjon.

– I FOGG-in-shop blir en større del av kolleksjonen vår tilgjengelig i Bodø og det tror vi kundene våre setter pris på. De er opptatt av stil og kvalitet, og for mange er det viktig å kunne se og prøve for å finne det riktige plagget, sier Frøydis Pedersen.

Les også:  The Hawks og Rana Makerspace med solid innsats i skandinavisk finale i FIRST LEGO League

Onsdag 17. oktober åpner FOGG-in-shop i lokalene til O. Johanson, og blir dermed nabo med dem og The London Barber. Dette markeres mellom klokken 17 og 19 med god stemning, åpningstilbud og goodiebags.

Foto: Rune Bendiksen/Palookaville

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.