Fardal Opseth kåret til årets spiller

fardal ntb

Bodø/Glimts målmaskin Kristian Fardal Opseth (27) gikk til topps på NTBs spillerbørs i Obosligaen og har mottatt prisen som året spiller.

I samarbeid med ligaens hovedsponsor Obos, kårer NTB årets spiller i Obosligaen for tredje året på rad. Dette er en pris som går til spilleren som har fått høyest score på spillerbørsen som settes av NTBs reportere gjennom sesongen.

Årets pris går til Bodø/Glimt-spiller Kristian Fardal Opseth, som ikke bare har imponert med mange scoringer denne sesongen, men som også har vært vital i det oppbyggende spillet for klubben som neste år er tilbake i det gode selskap i Eliteserien.

– Vi i NTB er veldig stolt over at vi kan dele ut denne prisen sammen med Obos. Dette er tredje gang vi deler ut en slik pris, og årets prisvinner er en verdig vinner. Kristian Fardal Opseth har hatt en fantastisk sesong og troner øverst på vår spillerbørs, sier produktsjef i NTB Terje Alstad.

NTB er fysisk til stede og dekker alle fotballkampene i de to øverste divisjonene i Norge. Nærmere 50 reportere fordeler nær 500 norske kamper seg imellom i løpet av en sesong. Etter hver av disse kampene rangeres spillerne på en skala fra 1-10. Spillerne må ha spilt over 30 obligatoriske minutter for å få børspoeng, og for å bli rangert må de ha fått børspoeng i over 60 prosent av kampene.

– Vi har en dyktig stab med kompetente skribenter og fotballhoder som etter hver eneste kamp rangerer prestasjonen til disse spillerne, sier Alstad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.