Få videohjelp hos Clas Ohlson med hverdagsproblemer

Clas Ohlson

Nå lanseres tjenesten videohjelp med Clas. Kundene kan nå enkelt få råd og hjelp fra kyndige reparatører direkte i mobilen. Tjenesten er gratis for Club Clas medlemmer.

Videohjelp med Clas er en tjeneste der kundene får direktekontakt med spesialistene ved Clas Ohlson’s egne verksteder. Det er en enkel måte å få råd og hjelp til å løse praktiske problemer. 

– Man kan få hjelp til alt fra å bytte en blekkpatron til å fikse snøfreseren. Med video får vi en helt annen mulighet til å guide kundene. Mange problemer kan enkelt løses via video, slik at kundene slipper et besøk til butikken, sier Per Dahler, kundeservicesjef hos Clas Ohlson.

Les også:  Næringsministeren tydeliggjør forventningene til Statkraft om fastprismarkedet

Verkstedene ved hovedkontoret i Insjön i Dalarna har vært en viktig del av Clas Ohlson siden 1960-tallet. I mange år har kunder fått hjelp til å reparere sine produkter i stedet for å kjøpe nytt. 

– Vi har noen av de mest avanserte verkstedene på markedet. Det er unikt at kunden kan prate direkte med reparatørene. Vi reparerer selv produkter under eget varemerke, og verkstedene er en viktig del i hvordan vi hjelper kundene å leve mer bærekraftig, sier Per Dahler.

Les også:  Virke: Svak avslutning på året i byggevarehandelen

Videosamtale med Clas bookes enkelt online på clasohlson.com. Tjenesten er tilgjengelig og gratis for Club Clas-medlemmer i Sverige, Norge og Finland. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.