Experis bygger egen avdeling for cybersikkerhet

data program web

Markedet for informasjonssikring er i sterk vekst, og tilgangen på sikkerhetseksperter er en utfordring. Nå etablerer Experis Ciber egen avdeling for cybersikkerhet for å bistå små og store norske virksomheter.

– Jeg har over 28 års erfaring fra IT-bransjen, og har jobbet tett sammen med CISO (Chief Information Security Officer) og informasjonssikkerhetsledere i ulike virksomheter. Utviklingen de siste årene har gått i retning av at informasjonssikkerhet er blitt en egen fagdisiplin, med egne avdelinger i større virksomheter, sier Morten Stoa, avdelingsleder for cybersikkerhet i Experis Ciber.

Les også:  Ny KPMG-rapport: Unødig kompliserte regler for akvakulturnæringen

Stoa har tidligere jobbet i Utenriksdepartementet i 17 år, hvor han var leder for IT-drift de siste seks årene. Han har også vært leder i tjenesteavdelingen i Microsoft, hvor han var i åtte år. Før han kom til Experis var han salgsdirektør for de operative informasjonssikkerhetstjenestene i BDO CERT. Fra 1. september 2018 har han jobbet med å bygge opp en egen avdeling for cybersikkerhet i Experis.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.