Exide ny sponsor av motorsykkelstjernen Morbidelli

exide

Exide Technologies og Sønnak batterier, en ledende global leverandør av løsninger for energilagring, er sponsor for Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS i denne sesongens MotoGP, den tyngste klassen innen roadracing.

Løpene følges av millioner av seere over hele verden, og på denne sesongens Estrella Galicia 0,0 Marc VDS-lag finner vi 23 år gamle Franco Morbidelli, et spennende framtidsnavn og vinner av forrige sesongs Moto2 Championship.

Startskuddet for årets MotoGP gikk 18. mars i Qatar. Franco Morbidelli presterte over alle forventninger i sin MotoGP-debut og kom på en tolvte plass, bare 16 sekunder etter vinneren. Denne sesongen vil Morbidelli kjøre sammen med lagkameraten Thomas Lüthi, 31-åringen som tok ti pallplasser i løpet av Moto2-mesterskapet forrige sesong.

– Vi er veldig fornøyde over å bli sponset av Exide. De utvikler noen av markedets ypperste produkter, deriblant det høytytende motorsykkelbatteriet Exide Li-Ion, sier Michael Bartholemy, teamsjef i Marc VDS.

Som en del av sponsoravtalen vil Exides logo være på Franco Morbidellis motorsykkel, på konkurransedraktene og på lagets markedsføringsmateriale.