Eva Weel Skram slipper låta «Kom Igjen»

hes

En av landets mest folkekjære artister Eva Weel Skram er tilbake med en ny låt som er ment som en håndsrekning til alle som har det vanskelig.

– Når jeg spiller konserter rundt om i landet møter jeg stadig nye mennesker. Det at jeg har valgt å være åpen om vanskelige perioder i livet mitt, både i tekstene mine og i media, har ført til at mange åpner seg for meg og forteller meg sine historier, forteller Eva.

Les også:  Emma Steinbakken spiller tre konserter på Verket

De siste årene har Eva Weel Skram spilt over 80 konserter i Norge, og har virkelig etablert seg som et av de mest solide navnene i norsk musikk.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.