En av fire dropper gaver til de som bor langt unna

helthjem jul

Timer brukt i eviglange køer på postkontoret har blitt en svett førjulstradisjon for mange – en tradisjon de aller fleste bodøværinger nok skulle sluppet dersom de hadde muligheten.

En ny undersøkelse gjennomført av YouGov på vegne av helthjem viser at julestresset i ytterste konsekvens fører til at familiemedlemmer blir brutalt strøket fra gavelisten om de bor for langt unna.

– Mer enn 25 prosent av de spurte oppgir at de har latt være å kjøpe julegave til familiemedlemmer som bor i Norge, fordi de tror at det blir vanskelig å få gaven frem i tide, og det er jo rett og slett trist. Når en av tre samtidig oppgir at de vanligvis sender pakkene sine med vanlig post, kan vi jo bare forestille oss hvor mange timer som blir brukt i kø i desember, sier Anders Angen, daglig leder i helthjem Netthandel.

De lanserer i disse dager den nye pakkeleveringstjenesten Meg til Deg. Pakkene hentes hjemme hos deg, og leveres på mottakers dørmatte eller postkasse innen et par dager. Den nådeløse fristen for innlevering av pakker før jul vil også kunne strekkes med flere dager.

Pilotprosjektet gjelder denne julen på sending av pakker fra Oslo eller Akershus til hele landet, også Bodø.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.