Emma Steinbakken spiller tre konserter på Verket

hes

Hele Norges nye favorittartist, Emma Steinbakken kommer til Verket for å spille hele tre konserter under årets festival I Mo i Rana. Stjerneskuddet spiller både på Underverket, kveldsprogrammet og i Verksmessa.

– Vi digget jo Emma Steinbakken fra før, men etter å ha fulgt henne på Hver gang vi møtes denne vinteren, gleder vi oss enda mer til å ha henne på festivalen. Emma favner jo veldig bredt, så vi booket henne både til Underverket, kveldsprogrammet og til å spille en intimkonsert i Verksmessa, forteller festivalsjef Ingrid Alte Westman.

Emma Steinbakken slo igjennom over natten i 2018, da hun slapp debutsingelen «Not Gonna Cry», som har blitt spilt av mer enn 23 millioner ganger på Spotify. En fantastisk live-debut på bylarm noen måneder senere vekket interessen til en samlet musikkbransje og Emma fikk muligheten til å turnere og promotere sin musikk rundt i Europa frem til pandemien.

I år har Emma vært å se i TV2-suksessen Hver gang vi møtes, og sjarmert det norske folk med sine tolkninger av noen av landets største artister, og hennes versjon av Bjørn Eidsvågs «Floden», som har toppet listene siden den ble sluppet før nyttår, kommer til å gå inn i historiebøkene.

Og selv om pandemien stoppet det meste av turneringen, har Emma rukket å gjøre ferdig videregående, bli #1 på Spotify- og singellista her hjemme med Hellbillies-coveren «Jeg glemmer deg aldri», samt sluppet flere egne låter og samarbeid med storheter som Matoma, Alan Walker, Robert Grace, Broiler og Kamelen de siste par årene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.