Eliteserien i håndball blir REMA 1000-ligaen

sponsor eventforeningen

REMA 1000 blir tittelsponsor for norsk håndballs øverste divisjon, og eliteserien i håndball blir dermed til REMA 1000-ligaen. Avtalen gjelder for både kvinner og menn de tre neste sesongene.

REMA 1000 er allerede tungt inne i norsk håndball. Nå har matvarekjeden i tillegg sikret seg rollen som tittelsponsor for landets to mest prominente håndballserier, opplyses det i en pressemelding.

– Vi i REMA 1000 er veldig stolte over å få muligheten til å gå inn som ligasponsor for kvinner og menn i norsk topphåndball. Håndball engasjerer og er til glede for både våre kunder og kjøpmenn, og vi er glade for å kunne være på lag med de beste i Norge fra sesongen 2019/20,sier sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth.

Les også:  Geir Gulliksen med sensasjonell femteplass i Paris

Avtalen gjelder toppdivisjonen for begge kjønn fra kommende sesong og kontrakten mellom REMA 1000, Norges Håndballforbund og klubbsammenslutningen Norsk Topphåndball sikrer at matvarekjeden er tittelsponsor til og med 2021/22-sesongen.

Norsk Topphåndball er også veldig fornøyd med avtalen.

– Vi ser frem til å starte samarbeidet både sentralt og lokalt. Vi har stor tro på at vi sammen skal løfte REMA 1000-ligaen til glede for publikum, medier og andre samarbeidspartnere, sier daglig leder Hein Barthold i Norsk Topphåndball.

Les også:  RiksTV og Strim med Premier League-avtale

– Dette er en gledens dag! Igjen har vi en ligasponsor for Eliteserien, sier sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

– REMA 1000 er blitt en viktig og stor samarbeidspartner på under ett år. De er hovedsponsor for Håndballgutta, og de arrangerer en rekke håndballskoler rundt omkring i landet. Det er veldig gledelig å se at de fortsetter å investere i idretten vår, fortsetter han.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.