Eliteserien i håndball blir REMA 1000-ligaen

sponsor eventforeningen

REMA 1000 blir tittelsponsor for norsk håndballs øverste divisjon, og eliteserien i håndball blir dermed til REMA 1000-ligaen. Avtalen gjelder for både kvinner og menn de tre neste sesongene.

REMA 1000 er allerede tungt inne i norsk håndball. Nå har matvarekjeden i tillegg sikret seg rollen som tittelsponsor for landets to mest prominente håndballserier, opplyses det i en pressemelding.

– Vi i REMA 1000 er veldig stolte over å få muligheten til å gå inn som ligasponsor for kvinner og menn i norsk topphåndball. Håndball engasjerer og er til glede for både våre kunder og kjøpmenn, og vi er glade for å kunne være på lag med de beste i Norge fra sesongen 2019/20,sier sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth.

Avtalen gjelder toppdivisjonen for begge kjønn fra kommende sesong og kontrakten mellom REMA 1000, Norges Håndballforbund og klubbsammenslutningen Norsk Topphåndball sikrer at matvarekjeden er tittelsponsor til og med 2021/22-sesongen.

Norsk Topphåndball er også veldig fornøyd med avtalen.

– Vi ser frem til å starte samarbeidet både sentralt og lokalt. Vi har stor tro på at vi sammen skal løfte REMA 1000-ligaen til glede for publikum, medier og andre samarbeidspartnere, sier daglig leder Hein Barthold i Norsk Topphåndball.

– Dette er en gledens dag! Igjen har vi en ligasponsor for Eliteserien, sier sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

– REMA 1000 er blitt en viktig og stor samarbeidspartner på under ett år. De er hovedsponsor for Håndballgutta, og de arrangerer en rekke håndballskoler rundt omkring i landet. Det er veldig gledelig å se at de fortsetter å investere i idretten vår, fortsetter han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.