Eliassen og Johansson Norgren er vinnerne av Visma Alp Trophy

visma

Vinnerne av Visma Alp Trophy, konkurransen som kombinerer fire av alperennene i Visma Ski Classics, er nå kåret etter at Toblach-Cortina ble avlyst grunnet ekstreme værforhold. De sammenlagte vinnerne er Petter Eliassen og Britta johansson Norgren, som begge leverte imponerende prestasjoner i årets tre første renn.

Visma gikk nylig inn i sin fjerde sesong som tittlelsponsor av Visma Ski Classics, og Visma Alp Trophy ble introdusert som et nytt element i konkurransen i fjor.

Kampen om trofeet var hard, Petter Eliassen og Britta Johansson Norgren vant begge to av tre renn, det første og det siste. La Diagonela ble en tøff utfordring for begge to; Eliassen havnet på fjerdeplass og Johansson Norgren på tredje. Men de to seirene var nok til at begge ble sammenlagte vinnere av Visma Alp Trohpy.

Tydelig fornøyd etter seieren fremhevet Johansson Norgren betydningen av Visma Alp Trophy:

– Visma Alp Trophy er spesielt viktig for utøvere som ikke har mulighet til å delta på alle skirennene gjennom sesongen. Konkurransen gir oss delmål å jobbe mot og var til stor hjelp for meg for å finne formen i starten av sesongen.

Vinnerne av det prestisjetunge Visma Alp Trophy får begge € 5000 i prispenger som blir utdelt sammen med trofeet etter det siste rennet i Ylläs-Levi. 

– Det har vært inspirerende å følge konkurransen så langt i år. Vi er stolte over å sponse en konkurranse der verdier vi lever etter som utholdenhet og lagånd er viktige for å oppnå suksess. Det er spesielt gøy å følge utøvere som Britta og Petter som har en så sterk dedikasjon til langrennssporten, sier CEO i Visma, Øystein Moan. 

Skiløperne får nå en velfortjent hvil før startskuddet for Vasaloppet går av 3. mars i Sverige. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.