Elektriske fremkomstmidler tar av i popularitet

elsparkesykkel

Først kom elbilene, så kom Segwayene og elektriske enhjulinger. Nå virker det som nesten alle har en elsykkel, elscooter eller elsparkesykkel.

Det er ikke bare hensynet til miljøet som gjør at elektriske fremkomstmidler øker i popularitet i både Norge og Sverige, men det er også at disse elektriske fremkomstmidlene er utrolig praktiske i vårt langstrankte land i alt fra storbyer til mindre steder rundt om i landet.

Les også:  Derfor er det spesielt viktig for norsk sjømatnæring å være synlig i Kina

Den økende etterspørselen har ikke gått ubemerket for flere av Skandinavias netthandlere. For eksempel har norske E-wheels.no nylig utvidet med ny nettbutikk i Sverige:

– Enhjuliinger og elsykler er populære, men i den senere tiden har særlig elsparkesyker blitt populære, også i Sverige sier Vetle Svendsvoll, COO i E-wheels Europe AB.

Den svenske nettbutikken opplever for tiden sterkt økende salg av elektriske sykler, scootere, enhjulinger og sparkesykler.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.