DNB setter ned renten for bedriftskunder

dnb.no

– Vi setter ned renten på lån og kassekreditt for bedriftskunder med flytende rente med inntil 0,35 prosentpoeng for nye og eksisterende kunder. Usikkerheten er nå stor i markedet. Det betyr at bankene fortsatt betaler en høyere pris for sine lån i markedet enn for få dager siden, til tross for kuttet fra sentralbanken, sier Harald Serck-Hanssen, leder for corporate banking i DNB. 

– Mange av kundene våre står nå overfor en vanskelig situasjon og vi ønsker å bidra til å holde hjulene i gang for levedyktige bedrifter. Vi har mulighet til å gjøre individuelle vurderinger der det er nødvendig, og kan i tillegg til gode råd og tips se på virkemidler som for eksempel midlertidig avdragsfrihet og kortsiktige kreditter, sier Serck-Hanssen. 

For eksisterende kunder vil renteendringen tre i kraft fra 13.april 2020. DNBs nye priser vil gjelde fra tirsdag 17. mars.  Alle kunder som får renteendring, vil få informasjon i nettbanken eller motta brev i posten om hvordan dette påvirker deres lån.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.