DNB investerer i kvinnefotballen

ball

Finanskonsernet DNB blir samarbeidspartner for landslaget og utviklingsprosjekter innenfor kvinnefotballen.

Norges Fotballforbund og DNB har signert en samarbeidsavtale som strekker seg ut 2024. DNB går inn som samarbeidspartner av kvinnelandslaget gjennom konseptet #huninvesterer, som ble lansert i 2019 som et ledd i å belyse de store økonomiske forskjellene mellom kvinner og menn og bidra til økt økonomisk likestilling.

– Vi er veldig glade for å få med DNB på laget! Fotball er Norges største kvinneidrett, og markedspotensialet er stort. Vi ser at den jobben som er lagt ned av landslagssjef Martin Sjögren og hans støtteapparat sammen med spillerne har blitt lagt godt merke til både på og utenfor banen. De har virkelig levd opp til slagordet STERKERE SAMMEN. Hvordan de har ivaretatt det individuelle, og ikke minst jobbet sammen som et lag er forbilledlig, og det baner vei for alle som kommer etter. Landslagssuksess er et resultat av godt arbeid på klubbsiden. Her er det lagt ned et formidabelt arbeid og samhandlingen mellom klubbene og landslagene er tett og godt, sier NFFs elitedirektør Lise Klaveness.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.