Disse skal opptre på Idrettsgallaen

stavangerkameratene

Det er nå klart hvilke artister som skal stå på scenen under Idrettsgallaen lørdag 5. januar. Showet sendes direkte på NRK1 fra DNB Arena i Stavanger.

På idrettens store, årlige festaften får vi se disse artistene og bandene i aksjon på scenen:

Marcus & Martinus
The September When
Stavangerkameratene
Ulrikke Brandstorp
Jon Niklas Rønning

Stavangerkameratene synes det er fantastisk at Idrettsgallaen kommer til Stavanger for første gang.

– At vi får lov til å ta del i denne feiringen på hjemmebane, betyr veldig mye for oss. Vi skal lage fest i DNB Arena, lover Stavangerkameratene. Gruppen ble etablert i 2015 og består av Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland.

Stavanger er hjembyen også til The September When, med Morten Abel som vokalist og frontfigur. Bandet slapp nylig nyheten om at de skal ut på gjenforeningsturné i 2019 – 30 år etter platedebuten. Men før det skal de altså opptre på Idrettsgallaen.

– The September When ble reddet av rock’n’roll før sporten kom og tok oss, men det var bare såvidt. Vi har sprunget New York Marathon og syklet Nordsjørittet, spilt på Nya Ullevi og i Grugahalle, og ofte tenkt at rock er både en lagidrett og en arena for individualister. Det er både kjekt og naturlig at vi er med på laget når Idrettsgallaen kommer til Stavanger, uttaler bandet.

Forbilder
Tvillingduoen Marcus & Martinus er begge sportsinteresserte og synes det er en stor ære å få opptre foran så mange fantastiske idrettsfolk.

– Det er mange som har gjort utrolige prestasjoner som vi er enormt imponert over. I tillegg er det gode forbilder her for mange unge, og det er viktig, sier 16-åringene.

Ulrikke Brandstorp er mer enn klar for å synge på direktesendt TV på lørdagskvelden igjen. Hun var med i Stjernekamp gjennom ti uker i høst og nådde helt til finalen.

– Dette er virkelig stor stas. Jeg gleder meg skikkelig til å få være med på å hedre idrettsheltene våre, sier Ulrikke.

Komikeren Jon Niklas Rønning vakte stor jubel med sitt skråblikk på sportsåret som gikk under forrige Idrettsgalla. Lørdag 5. januar står han på scenen med gitaren igjen.

– Jeg ser virkelig fram til å bidra med en humormusikalsk oppsummering av idrettsåret 2018, sier Jon Niklas Rønning.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.