ANNONSE: De beste aktivitetene for barn i Oslo

Som Norges hovedstad, og største by, er det en lek å planlegge underholdene dager for barn. Her er det utrolig mye moro man kan finne på, og det meste ligger like i nærheten om du bor inne i byen. Uansett om man ønsker storbyferie, natur opplevelser eller fornøyelsesparker, så finner man det her.

Klatre høyt og lavt

Hvis man har tøffe og energiske barn, så er klatreparken “Høyt og lavt” i Holmenkollen perfekt. Her kan man klatre i baner oppe i trærne, sammen med andre barn og ansatte som passer på. Man får seler og utstyr for å holde det trygt, og for at alle skal få kunne slynge seg som aper i tretoppene. Det finnes ulike baner som passer til forskjellige aldre. Det er alltid en god idé å få barna i bevegelse og motivere dem til å bevege seg mer gjennom fysiske aktiviteter som de synes er morsomme og utfordrende på samme tid.

Fornøyelsespark utenfor byen 

Et lite stykke utenfor Oslo finner man fornøyelsesparken TusenFryd. Blant TusenFryds beste attraksjoner finner man ThunderCoaster, Spinspider og SuperSplash, og mye, mye mer. Her kan man lett bruke en hel dag, og det finnes boder med snop og popkorn, og restauranter for hele familien.

Alle som har besøkt parken skjønner hvorfor TusenFryd er Norges største fornøyelsespark! Her finnes nemlig det aller meste av attraksjoner, og den passer for barn i alle aldre, fordi det er så mye forskjellig man kan gjøre.

Lær noe nytt på teknisk museum

En dag med moro kan også kombineres med læring, for å vise barna at det er gøy å lære noe nytt. Dette kan man gjøre på teknisk museum, som lar barn utforske og eksperimentere, og her vil nok både voksne og barn få noen nye ferdigheter. Dette kan man gjøre på de over 100 prøv-selv-installasjoner og mer enn 25 temautstillinger, som garanterer en underholdende dag. 

Bruk energien i Leos Lekeland

Det er lett å ha det gøy når solen stråler og det ikke er en sky på himmelen. Når det regner derimot, kan det være litt mer krevende å underholde barn. Da er det bra man har Leos Lekeland, der barna kan springe rundt, leke, klatre og skli i rutsjebaner. Her vil de garantert kose seg, og bruke opp masse energi. De kan i tillegg være aktive og bevege på kroppen, selv når været ikke tillater utendørs aktiviteter. 

Plask rundt i Frogner badet

Midt i hjertet av Oslo finner man Frogner badet, der barn kan bruke hele dagen på å svømme, hoppe og leke. Her finner man også morsomme vannsklier som garantert vil gi sommerfugler i magen, og høye stupebrett for de modige eldre. I tillegg er alt i nærheten, og badet er utendørs. På en solfylt dag er det derfor bare å pakke med badetøy og dra ut i byen. 

I en by som Oslo er det en lek å underholde barn. Man kan enten dra på noen av disse klassiske attraksjonene, men også ta de mer på mer kulturelle opplevelser, gå på kino, ha piknik i en park og lignende. Flytter man også blikket litt utenfor sentrum finner man fornøyelsesparker og annet moro, slik at dagen vil fly av gårde! 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten