Circle K tilbyr kundene å lade elbilen hjemme

circle k

Som et av de første selskapene i bransjen ruller Circle K ut et integrert ladetilbud for hjem og arbeidsplasser. Målet er å skape den beste og enkleste totale ladeopplevelsen.

– Før kom kundene til oss, nå kommer vi hjem til dem! Dette blir en helt ny opplevelse for både eksisterende og nye kunder. Vi skal knytte lading på veien sammen med lading hjemme, på arbeidsplassen og andre steder man måtte ha behov, sier Marius Blaker Høgevold, leder for hjemmelading i Circle K.

Fra å være et nettverk av energistasjoner med et stort antall ladere langs veien kommer nå Circle K hjem til kundene. Målet er å gi kundene tilgang til ladeløsninger tilpasset behov og forbruk.

– Circle K har lang erfaring med å gjøre det enkelt for kundene langs veien. Vi tror vi kan gjøre det samme hos kunden både hjemme og på arbeidsplassen. Cirka 50 prosent av norske elbileiere har ikke hjemmelader. Vi tilbyr attraktive løsninger til en meget konkurransedyktig pris og muligheten til å få fordeler når man kjører langs veien også.

Circle K tilbyr bestilling, installasjon og oppfølging gjennom circlekcharge.no. Selskapet har satt opp et dedikert team som har utviklet og pilotert ladeløsninger som allerede er oppe hos utvalgte kunder.

– Det er flere aktører der ute allerede, men markedet er i sterkt vekst, og med responsen vi har fått fra kunder så langt, lover dette godt for fremtiden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.