Braksuksess for Polaris: Over 1 million views på e-sport turnering i Oslo

polaris

For to måneder siden lanserte nøkkelpersonene bak Gigacon «Polaris», et nytt merkevare som gir norske e-sport fans, profesjonelle lag og spillere mulighet å delta i store turneringer på norsk jord.

Første stopp var HCT Oslo Tour Stop som ble avholdt i helgen der 256 spillere kjempet om en premiepott på $15,000 USD (ca 116.000 NOK), i tillegg til 191 Hearthstone Competitive Points.

Blant de tilreisende var anerkjente spillere som Amnesiac (USA), Orange (SWE), Hoej (DK), BoarControl (UK), AKAWonder (SPA) samt norske Hunterace fra Nordavind, som tidligere i år sikret en sterk 2. plass på HCT Toronto. Til slutt måtte publikumsfavorittene vike for den italienske 19-åringen, Marco «Turna» Castiglioni, som sikret førsteplassen og tok med trofeet tilbake til Italia.

– Med hele verdens øyer på Norge i helgen følte vi både ansvar, stolthet og ydmykhet over å kunne representere Polaris for første gang, og fremtiden for norske e-sport events. Arrangementet ble en braksuksess og gikk over all forventing og publikumresponsen har vært overveldende positiv, sier Renato Mahmutagic, initiativtaker bak Polaris.

Turneringen ble direktesendt på åtte språk gjennom Twitch og genererte over én million views og 720.000 seertimer, en viktig milepæl for turneringer holdt på norsk jord og en milepæl for profesjonaliseringen av norsk e-sport.

– I tillegg til muligheten å jobbe med en av verdens største spillutviklere, Blizzard Entertainment, ser vi på dette som en mulighet å gå inni en ny æra med norsk e-sport, sier Renato Mahmutagic.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.