Bodøværing kåret til «Årets Frisør i Nord- og Midt-Norge»

kry frisør

Bodøværinger markerte seg under frisørbransjens Oscar-utdeling. Hele tre priser blir brakt hjem til byen i vinden.

Lørdag 16. mars hadde tusenvis av frisører inntatt Petter Stordalens nye storstue, The Hub, for å få med seg årets store begivenhet for frisør- og velværebransjen, «Hår & Skjønnhet». Et av høydepunktene under arrangementet er prisfesten, hvor landets beste frisører kåres.

Geek Chic på sitt beste
«Årets Frisør» blir for mange sett på som den gjeveste prisen som deles ut. De 16 nominerte til «Årets Frisør» er delt inn i fire regioner: region Nord- og Midt-Norge, region Vest- og Sør-Norge, region Øst-Norge, og region Oslo. Det kåres en vinner av hver region, der en av de fire til slutt står igjen som «Årets Frisør».

Diana Helen Jakobsen fra Kry Frisør i Bodø ble kåret til «Årets Frisør i region Nord- og Midt-Norge».

– Prisvinneren presenterer en kul idé med en enkel, nydelig og fresh gateinspirert følelse med en editorial look. Juryen likte fargene, som understreker og løfter opplevelsen av bildene på en smakfull måte, tilpasset uttrykkene. Flott gjort. Geek Chic på sitt beste, heter det i juryens begrunnelse for vinneren av region Nord- og Midt-Norge.

Skyhøyt nivå
Blant de fire regionfinalistene, var det Thomas Mørk fra Loud Hair (region Oslo), som til slutt ble kåret til «Årets frisør».

– Det er skyhøyt nivå på bidragene til alle de nominerte, og jeg ønsker å gratulere alle sammen. De er med på å bygge omdømme og videre utvikling av bransjen. Norges frisørbransje er virkelig i verdensklasse, sier Anne Mari Halsan, administrerende direktør for Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB).

«Årets hudpleiebedrift» og «Hedersprisen»
I tillegg til «Årets Frisør i Nord- og Midt-Norge», stakk også bodøværinger av med prisene «Årets Hudpleiebedrift» og «Hedersprisen».

«Hår & Skjønnhet» arrangeres av Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB), en bransjeforening i NHO Service og Handel. NFVB vil inspirere til rekrutteringen til fagene og styrke omdømmet, bygge yrkesfaglig stolthet og gi motivasjon til videre utvikling.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.