Bodø-gutten Alexander Skadberg med ny forestilling på Stormen

teater

Alexander Skadberg kommer egentlig fra Bodø, og endelig kommer han hjem med en åpenhjertet, suksessfull og gripende forestilling.

«Mannen i speilet» er en fortelling om livet til Alexander, fremført av Alexander selv med Bjørn Sundquist som fortellerstemme. En rørende og overraskende morsom historie som blir en reise inn i det vakre, ukjente, og såre i oss mennesker.

Alexander vokste opp i Bodø Nordland sammen med en bror som tidlig ble rusavhengig. En nå avdød far som var alkoholiker, og sin kjære mor som prøvde å holde familien samlet hele veien. I dag er han en vellykket foredragsholder.

– Dere har dager som er fantastiske. Dere har dager hvor dere bare ønsker å forsvinne under dyna og bli der. Og når dere befinner dere i en sånn stund, så vil jeg at dere skulle huske følgende. At det ble folk av lille Alexander fra Colombia til slutt, sier Alexander Skadberg.

«Mannen i speilet» er en forestilling dere ikke må gå glipp av. Det er her i Bodø alt har startet og han vokste opp. Psykisk helse er viktig og flere trenger sikkert å bli opplyst.

Forestillingen finner sted i Stormen Konserthus 28. mai kl 19.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.